суботу, 9 серпня 2014 р.

Яблучна феєрія

Серпень- яблучна пора.. запашні, соковиті домашні яблучка- їжте досхочу.. тисніть собі соки, запікайте з медом, ну і випічку не забуваємо.  Топ улюблених рецептів- яблучна шарлотка , найперше, ому люблю?- за швидкість і простоту приготування


200 грам масла розтопити, охолодити. 4 яйця збити з 3/4 склянки цукру і ванільним цукром . Додати масло. 150 грам борошна, 1 ч.л. розпушувачу, 4 ст.л. крохмалю змішати, додати до яєць. Консистенція тіста-  як добротна сепараторна сметана. Форму вистелити папером для випічки. Вилити тісто, викласти начинку. Випікати при 160градусів 40 хвилин.