четвер, 16 жовтня 2014 р.

Суп-пюре з гарбуза

Передмову - і всякі бла-бла- читаємо тут, в рукодільному блозі
А в кулінарному чаклунстві- сухі факти.. Хоча хіба можна сухо про гарбузик? 

Попри всі мої землеробські "таланти" із 5 зернинок на городі виріс аж ОДИН гарбузик-гітара. КАжуть, що вони найсмачніші) третинка піде на суп-пюре. Ось він в розрізі- пахне неймовірно- пригадуете парфуми Paco Rabanne Ultraviolet?? от саме так і пахне!!
Нарізаємо 2 невеликі морквинки, стебло цибулі-порею, 1 картоплину, 2-3 колечка гострого перцю, гарбуз кубиками, заливаємо невеликою кількістю води, кару крапель оливкової олії, тушимо

 до готовності))
  Пюруємо блендером. При необхідності- додаємо кипячену воду, доводимо до улюбленої консистенції
Я подаю суп в невеликій піалці- багато не подужаєте- ситно, хоч і дієтично. З грильованою скибкою бекону, подрібленою петрушкою і гарбузовим насінням