неділю, 6 липня 2014 р.

чарівний помаранчевий банячок))

чи буває у вас так- в гарному посуді страви смачніші?? якщо буває, то ми з вами одної крові... і найпростіша їжа з гарних тарілок, приготована в симпатичному банячку- просто делікатес)) от я собі придбала таку яскраву, веселу керамічний каструльку. І приготувала в ній перчик фарширований і кабачкове рагу.. ЛІТО ж!!!

рис відварила практично до готовності , потушила моркву, цибулю, фар, додала все до рису, начинила вичишені перці, виставила в рядочок, щоб один в одного впиралися, накрила "кришечками", залила водичкою. Потушила в духовці до готовності десь 40 хв.




 про приготування кабачків думаю і писати не варто))



1 коментар:

  1. З такого банячка та ще й зроблене золотими руками!!!!)))) - все дууууже смачне!!!!

    ВідповістиВидалити