четвер, 16 жовтня 2014 р.

Суп-пюре з гарбуза

Передмову - і всякі бла-бла- читаємо тут, в рукодільному блозі
А в кулінарному чаклунстві- сухі факти.. Хоча хіба можна сухо про гарбузик? 

Попри всі мої землеробські "таланти" із 5 зернинок на городі виріс аж ОДИН гарбузик-гітара. КАжуть, що вони найсмачніші) третинка піде на суп-пюре. Ось він в розрізі- пахне неймовірно- пригадуете парфуми Paco Rabanne Ultraviolet?? от саме так і пахне!!
Нарізаємо 2 невеликі морквинки, стебло цибулі-порею, 1 картоплину, 2-3 колечка гострого перцю, гарбуз кубиками, заливаємо невеликою кількістю води, кару крапель оливкової олії, тушимо

 до готовності))
  Пюруємо блендером. При необхідності- додаємо кипячену воду, доводимо до улюбленої консистенції
Я подаю суп в невеликій піалці- багато не подужаєте- ситно, хоч і дієтично. З грильованою скибкою бекону, подрібленою петрушкою і гарбузовим насінням


5 коментарів:

  1. дуже люблю гарбуз - беру рецепт на замітку, дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Моё милое семейство очень любит тыквенные супы, тыквенное пюре, тыквенное ... всё тыквенное и вкусное. Надо взять супик и его оформление на заметку ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Доброго дня! Мені дуже сподобався Ваш блог. Я адміністратор українського сайту Моя Підбірка http://moyapidbirka.com.ua/ - це безкоштовний хостинг та обмінник файлами. Хочу запросити Вас користуватись ним. Можете заміщати там фото, відео, Ваші рецепти якi забирають місце на Вашому диску (або треба їх перенести до архівум) та нічого не платити за хостинг.

    ВідповістиВидалити
  4. О, як цікаво. І за цим блогом теж слідкуватиму)
    Добра вам, Олю! І натхнення)

    ВідповістиВидалити
  5. Обожнюю гарбуз.. Обов'язково спробую супчик) дякую за рецепт!

    ВідповістиВидалити