неділю, 6 липня 2014 р.

в"ялені помідори , жаркий полудень... літо)


за що я люблю літо?? окрім сонячних теплих днів, часу відпустки і відкритих босоніжок... За смачнющі літні ОВОЧІ!! в неймовірних кількостях.. за пахучі херсонські помідори))) а якщо їх трохи помучити -покатувати  підв"ялити? буде бомба!! спробуйте. Оберіть помідори-сливки.. в них більше м"якоті і менше соку. Розріжте надвоє, ложкою виберіть частину м"якоті з зернами, викладіть на  застелене пергаментом деко, в кожну половинку покладіть зубчик часнику, збризніть оливковою олією, трохи підсоліть і довго, терпляче запікайте в привідкритій духовці  при мінімальній температурі. ДОВГО!! може, кілька годин...


 готові помідори можна скласти в баночку , залити олією і використовувати при потребі. Зберігати в холодильнику.
я люблю їх додавати в начинку до піцци, їсти на брускетті з французького багету, з зеленню

2 коментарі:

  1. Нарешті і я їх зробила!!!! Завжди в очах стояв оцей твій тостик))) Тепер і я маю що покласти на свій шматочок хлібця)))

    ВідповістиВидалити
  2. Неймовірні ці помідорчики) і фото дуже апетитні.

    ВідповістиВидалити