суботу, 21 червня 2014 р.

суботній обід


Час для суботнього обіду. Достатньо ситна страва, щоб наїстися, легка в приготуванні.
На сковорідці протушити натерту моркву , цибульку, порізану півкільцями . Окремо тушимо курячу печінку,  а потім все з"єднуємо в сотейнику. Заправляємо вершками чи сметаною, солимо, перчимо. Протушуємо.   Відварюємо цвітну капусту до готовності, роз"єднуємо на суцвіття, викладаємо в сотейник до решти  інгредієнтів.
З 2-х яєць, 100 мл молока, 1 ст.л. майонезу і 3- ст л. крохмалю готуємо омлет, нарізаємо його смужками і додаємо в той же сотейник- до гоп-компанії)). Посипаємо  дрібно порізаною петрушкою. Вуаля- теплий салатик готовий.. Смакує добре і в холодному варіанті.

Немає коментарів:

Дописати коментар